News & events  /  May 2015

Onnea Sanni!

Secto Designin postikorttikilpailu on ratkennut. Voittaja on Lahden muotoiluinstituutissa opiskeleva Sanni Kariniemi, jonka kilpailutyö Kevätaamu kuvaa suomalaista koivua juuri etsimällämme skandinaavisella, ajanmukaisella ja kekseliäällä tavalla. Ehdotus on raikas ja positiivinen, ja se sopii Secto Designin ilmeeseen. Sanni Kariniemen työ soveltuu kansainväliseen käyttöön, lähetettäväksi myös kaukaisimpiin vientimaihimme, joissa koivupuun yksityiskohdat eivät ole tuttuja ja ilmeisiä. Sanni Kariniemen suunnittelemaa postikorttia tullaankin lähettämään Secto Design -valaisinten mukana ympäri maailman tervehdyksenä valaisinten uusille omistajille.

Kilpailuun osallistui 24 graafisen suunnittelun opiskelijaa seitsemästä eri oppilaitoksesta. Kilpailuehdotuksia saapui yhteensä 65. Ehdotuksissa toistuvia teemoja olivat tuohidetaljit ja koivunrunkorivistöt. Kilpailutöiden joukossa oli useita kauniita, kuva-alan kokonaan täyttäviä kuoseja, joiden suunnittelijoita kannustamme tarjoamaan töitään painokankaiden valmistajille.

Postikorttikilpailun voittajan valitsivat Secto Designin perustaja ja taiteellinen johtaja Tuula Jusélius, Secto Designin markkinointipäällikkö Marjaana Heleniemi ja graafinen suunnittelija Etsuro Endo. Voittajakuva julkaistaan myöhemmin.

Kiitos kaikille osallistujille!