News & events  /  March 2015

Postikorttikilpailu

”Miten sinä haluaisit kuvata suomalaista koivua?”

Secto Design järjesti keväällä 2015 postikortinsuunnittelukilpailun graafisen suunnittelun opiskelijoille Suomessa. Kilpailun tarkoituksena oli löytää koivuaiheinen kuva postikorttiin, jota tullaan lähettämään Secto Designin puuvalaisinten mukana ympäri maailman.

Secto Designin käsityönä Suomessa valmistettavista koivuvalaisimista valtaosa, miltei 90 %, lähtee vientiin. Meillä on tällä hetkellä vakituisia vientimaita nelisenkymmentä. Valaisimemme tunnetaan Färsaaria ja Uutta Kaledoniaa myöten.

Secto Designin designvalaisimet ovat usein pitkään haaveiltuja hankintoja uusille omistajilleen. Haluamme kiittää asiakkaitamme ja lähettää valaisintemme mukana heille tervehdyksen, jossa kerromme valaisintemme alkuperästä ja valmistusmateriaalista, suomalaisesta koivusta. Etsimme suunnittelukilpailun avulla käyttöömme piirretyä postikorttikuvitusta, joka kuvaisi koivua ajanmukaisella, kekseliäällä ja yrityksemme ilmeeseen sopivalla skandinaavisella, selkeällä, tavalla.

Kilpailu oli tarkoitettu kaikille pää- tai sivuaineenaan graafista suunnittelua suomalaisissa ammatillisissa oppilaitoksissa, ammattikorkeakouluissa ja yliopistoissa opiskeleville opiskelijoille. Kilpailuaika päättyi 30.4.2015 klo 16. Kilpailun voittaja julkistetaan 11.5.2015 ja hän saa palkinnoksi Secto-valaisimen ja 1000 euroa. 

Lisätietoa Secto Designista, tuotteistamme ja vaiheistamme löytyy nettisivuiltamme. Secto Designia voi seurata myös Instagramissa ja Pinterestissä.

Tarkemmat kilpailusäännöt voi ladata PDF-muodossa painamalla tästä.

Lisätietoa kilpailusta: markkinointipäällikkö Marjaana Heleniemi,